Det Eldste Hus Fahrman © 2008 

Huset Fahrman

 

 

• Anmeldelser »

apeskalikkedrepeape-teamet anmelder alt fra browserspill og pen and paper til genrens ytterpunkter, være det seg Live eller påkostede produksjoner.

 

 

• Aktive Guilds »

"Vi deler ut død og glemsel i arenaens sviende blodige sand."

 

 

 

 

 

 

 

Huset Fahrman er det eldste hus, det mest ærefulle hus: Vi er prinsippfaste, sannferdige, modige og mener at om en manns ord ikke betyr noe, så er han heller ikke noen mann. Vi lever efter ridderens kode, vi vandrer krigerens vei, vi er zenbushido krigerpoeter som streber etter opplysning og frihet. 

 

 

Du har sannsynligvis funnet denne siden fra et porthull i en av de verdener hvor Huset Fahrman har etablert seg. Du kan tenke at det bare er et spill - vi sier at selve livet er et spill; væren er en øvelse, Sannhetens Øyeblikk strekker seg evig ut i tid og rom, i denne verden og den neste. Det de kaller "spill" er selve livet.

 

Vår Ed har vi tatt fra det keltiske epos Tain Bo Cualigne: "Heaven is above us, and earth beneath us. Unless the sky shall fall with its showers of stars on the ground where we hare camped, or unless the waves of the blue sea come over the forrests of the living world, we shall not give ground."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huset Fahrman har brukt Den evige Sol som sitt våpen siden Faquhar, stiftet sitt hus den gang da isen trakk seg tilbake fra det kolde hårde land hvor natten og dagen deler året mellem seg.  

 

Vi bærer vårt våpen med stolthet på kampplassen - når vi rundhåndet deler ut død til dem som har gjort seg fortjent til en ny start - og dette våpen er vår støtte når vi selv, med rak rygg og vått øie møter den enden den sjebnen vi med bejaelse har grepet.